Škola v přírodě – Benecko – 2. třídy

V neděli 14. 5. odjely třídy 2. A, B, C, D do školy v přírodě, která se konala v Krkonoších na Benecku. Všichni se tam už dlouho těšili. Ráno se děti sešly před školou, rozloučily se s rodiči a se svými pedagogy odjely. Cesta trvala asi 2 a půl hodiny. Po příjezdu do hotelu „Diana“ jsme se všichni ubytovali. Pokoje byly krásné a jídlo po celou dobu výborné. Počasí nám také přálo – bylo pěkně a teplo. Program měly děti pestrý. Dopoledne se učily a odpoledne vyrážely s pí vychovatelkami na naučné vycházky do okolí, na hřiště nebo do lesa, kde hrály různé hry a plnily soutěžní úkoly. Všichni společně jsme byli na rozhledně Žalý, která se nachází v nadmořské výšce 1019 m a byl odtud krásný výhled na panorama západní části Krkonoš. Nakonec děti dostaly v restauraci výborné zmrzlinové poháry.

Měli jsme také jeden celodenní výlet na farmu do Kněžic. Šli jsme pěšky a na farmě se děti mohly projet na koních. To se jim velmi líbilo.

Ve čtvrtek všechny potěšila veselá diskotéka. Celý týden rychle uběhl a v pátek jsme se vrátili domů. Škola v přírodě se dětem velmi líbila a budou na ni dlouho vzpomínat. Fotografie

Tř. učitelky,  vychovatelky a děti 2. tříd

Škola v přírodě 2. C

Sluníčko nám svítilo, bylo nám fajn!

Fotky: Šárka Zítková, vychovatelka